Történetem

Életvezetési segítő

Személyes bemutatkozás

Szabó Réka vagyok, ötgyermekes anya. Családommal a Börzsönyben, Nógrád község üdülőrészén, Almáskertben élünk egy faházban, a természet közelében. Life coach és író vagyok; eredeti végzettségem szerint angol nyelvtanár és fordító. Szeretem az emberi kapcsolatokat, és örömmel segítek másoknak akár nőiségről, életmódról, párkapcsolatról, gyermeknevelésről, önmegvalósításról, vagy az élet bármely területéről is legyen szó. Előadásokat és női köröket szoktam tartani, szívügyem az ÉletIskola (otthontanulás).

Szakmai bemutatkozás

A Life Coach végzettséget hivatalosan 2017. októberében szereztem meg a Sikerativ Oktatási Központ képzésének elvégzése után, de korábban is sokat segítettem az embereknek.

A nőiség témája közel áll hozzám, ezért női köröket tartok, régebben „Boldogasszony útja”, most már „Boldog nők köre” címmel. Eddig kb. félszáz nővel beszélgettem el a női lét különböző témáiról; sokakat segítettem, hogy hatásomra elinduljanak a változás útján.

Előadásokat és ÉletIskola köröket tartok az otthontanulásról országszerte. Információkkal látom el az érdeklődőket, és bátorítást adok azoknak a családoknak, akik erre az útra akarnak lépni.

A természet-közeli életemmel példát mutatok az embereknek. Egyszerű életmóddal, jurtázással, élő közösségekkel, ökofalvakkal kapcsolatos kérdésekkel fordulnak hozzám. Sokakat ösztönöztem már életmódváltásra.

Miért pont engem válassz?

Egyrészt nyitott, közvetlen, derűs és őszinte személyiségem miatt.
Másrészt a hitelességem okán. Életem során sok nehézségen mentem keresztül, rengeteg tapasztalatot szereztem. A megpróbáltatásokon mindig felül tudtam kerekedni, és ezzel talán példát mutathatok neked is. Igazolhatom, hogy akár a mínusz nulláról is talpra lehet állni, és az élet bármikor újrakezdhető.
Harmadrészt: nem vagyok mindentudó, pláne nem mindent megmondó ember, nem vagyok tökéletes, csak épp elég jó.

+36208070402
rekautja@gmail.com
Kövess Facebook-on
Írj Skype-on
© Réka Life Coach 2017