Vélemények

Márffy-Horváth Henrietta

író

“Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Rékát, kinek személyisége magával ragadó, gondolkodása nyitott, fogékony az új dolgokra, helyzetekre és jó a lényeglátása. Megbízható, kedves, lelkes, valamint rendkívül kommunikatív. Érdekes életutat járt be, s az ezalatt szerzett tapasztalatait kiválóan tudja kamatoztatni munkája során is.”

Guruló szavak

Kárpáti Gábor Csaba

könyvkiadó, aikido instruktor

“Rékát (akkor még Tóth Andit) még a kardvívó edzéseken ismertem meg. Határozottsága és elkötelezettsége nem csak itt, de az élet más területein is megmutatkozott. Később nekem, mint háromgyerekes apának főleg az a természetessége imponált, ahogyan egyre növekvő családját „menedzselte”.

Bőséges és kalandos élettapasztalatai teszik őt hiteles life coach-csá – jó szívvel ajánlom Rékát.”

Helikon Kiadó - Szenzár könyvek

Szilfai Márta

operaénekesnő

“Manapság nem sok ilyen Anyát, Asszonyt találunk Magyarországon. Réka, aki 5 gyermek édesanyja, angol tanárnő, fordító; aki otthon saját maga tanította gyerkőceit írni, olvasni, és egyebekre! Mondhatom igen sikeresen!

De ugyanilyen profin vezeti az otthoni életét! Mindent maga termel meg, főz be, és eme tudását boldogan osztja meg velünk!!! Remek ötletei vannak....ezt tapasztalatból írom! Utazik, világot lát.....élvezettel olvasom írásait, az élet minden területéről, nőkről, családról....szóval sok mindenről!

Olvassátok, hallgassátok.....higgyétek el, ÉRDEMES!!”

Mészöly Ágnes

író

“Réka azon kevesek egyike, aki elmondhatja magáról: úgy él, ahogy élni vágyik. Volt bátorsága döntéseket hozni, járt utat a járatlanért elhagyni, a szabadságot nem elérhetetlen célnak tartja, hanem mindennap gyakorolja is - és nem riad meg az ezzel együtt járó felelősségtől sem.”

Kossuth Kiadó - Egy másmilyen nap

Oliver Victoria

mexikói dokumentumfilm-rendező

“Reka is like a big mother. The person who supports the whole place and keep balance. The righteous person who explains the rules of a game, she listens very well and understands everyone in a better way. Very possitive mind and always thinking of a better future, better life, a clean consciousness.

I remember Reka always in movement, tireless. Always sharing all her energy, and also well organized. But the most clear memory of her is that she always has a smile on her face. She owns a good sense of humor. You will always have a worthy conversation with Reka, not only because she has many things to tell but also she asks the best questions. I would say she has a peculiar way of thinking, rather philosophical, and her knowledge in life and fundamental actions of human beings is big.

It is such a character and beautiful that I made a film about her life. That experience changed my life forever, that time and space represented an “Organic Life manual”, everything there was simply a fairy tale right in front of me, then I called my movie: ONCE UPON A TIME IN HUNGARY. And I can say it is a beautiful story.”

Once upon a time in Hungary

Schaff Ibolya

“Sűrű időszakomban kaptam egy lehetőséget Rékától, hogy "beszélgessünk." Zsigerből nemet akartam mondani, mert éreztem, hogy szembesülnöm kell saját vakfoltjaimmal. Átfogó és érdekes képet kaptam magamról, a lehetőségeimről. Tetszett a hangulat, a témaváltás, elmélyülés.

Még rám férne egy folytatás... :)”

Boróka-ház

© Réka Life Coach 2017